21 Ocak 2013 Pazartesi

bebek daveti

Bebek daveti icin hazirliklarimiz bir gun oncesi aksamindan basladi. Gece 3'e kadar da surdu desem yalan olmaz. Ama yaptigimiz hersey o kadar lezzetli ve gorsel acidan o kadar guzel olmus ki...O zahmete degdi diyebilirim. Birkac tarifi gecenin o vaktinde hemen internetten, onumuze gelen ilk siteden bulduk. Ilk denememize ragmen hersey yolunda gitti. En onemlisi dostlarim tarafindan iltifata layik bulundu. 

Once suslemelerimizden baslayalim. Photoshop konusunda pek deneyimli olmadigimdan, bir arkadasimdan rica ettim, (Asena) ve Yusuf Ebrar'in cok guzel bir davetiyesi oldu. 



Diger suslemeleri de internetten free printables seklinde aratarak buldum fena da olmadi. Tabi hepsini hayata geciremedim ama gecirebildigim kadariyla guzel oldu. Buldugum site; catchmyparty. It's a boy seklindeki flamalari (banner) yine esimin yardimiyla perdeye astik.

Veee soframiz:


Soframizda neler vardi;

Kakolu cupcake, tesekkurler islamseli
Cubuklu sekilli kurabiyeler icin, tesekkurler sekereller
Havuclu cevizli toplar, mercimek koftesi, milfoylu elmali kurabiye icin tesekkurler kuzenim Saliha
Sarmalar icin tesekkurler kayinvalidem
Tavuk gogsulu salatanin tarifi icin Alev'e, yapimi icin kendime tesekkur edeyim son olarak:)


Tabi pisman oldugum nokta, emek emek hazirladigim o keceden keseleri vermeyi unuttum:( Onun disinda hersey cok guzeldi. Dostlarima tesekkurler, Allah dostlugumuzu bozmasin, muhabbetimizi arttirsin.





4 yorum:

  1. Her şey çok harikaydı ellerinize sağlık, insan içinden gelerek yapınca her şey çok güzel oluyor, sizin de sevginiz yaptığınız her şeye yansımıştı :)

    YanıtlaSil
  2. keşke bende olabilseydim orda, neyse bi dahakine artık

    YanıtlaSil
  3. dis bugdayini birlikte yapariz betulcum, az kaldi gibi... yaza daha da guzel olur insallah :)

    YanıtlaSil